06 52 25 96 36 info@bkreclame.nl

Ervaringen van klanten 

Breinkracht Reclame heeft onder andere het ontwerp aangeleverd van onze website, brochure en advertenties. Wij zijn er erg content mee. Vooral wanneer het onverwachts snel moet staat Latoya voor ons klaar!

Julian Meerens

Velunova

Latoya denkt met je mee, is hulpvaardig en kan in beeld en materiaal weergeven wat jij voor ogen hebt. Ze komt afspraken na en je weet waar je aan toe bent. Daarbij luistert ze echt naar haar klanten.

Sasja Suidgeest

By Sasja

Fijne relatie om mee samen te werken. Snel, accuraat. Latoya maakt voor ons de woning-brochures naar grote tevredenheid.

Monique van Diepen

Art of Living by Marquiette

Breinkracht Reclame is een echte aanrader! Naast dat Latoya prachtige dingen maakt, is de samenwerking ook top. Ze luistert goed naar je wensen, denkt met je mee, is duidelijk in uitleg en ze heeft een kritische blik. Ze is enorm creatief en dat zorgt voor mooie producten. Ik verbaas me elke keer weer hoe ze het doet. Nogmaals, een echte aanrader!

Lizanne Coumou

Storytime Media

Hotel Elburg en Stadscafé de Tapperij heeft prachtige folders van Breinkracht Reclame!

Leoni van Wezep

Hotel Elburg & Stadscafé de Tapperij

Breinkracht Reclame denkt met je mee! Heldere en duidelijke afspraken vooraf. Professioneel en daadkrachtig. Zeer fijne en persoonlijke samenwerking met een creatief Brein die wensen naar top kwaliteit eindproducten weet te vertalen. Aanrader voor iedereen die op zoek is naar direct resultaat. Ik kijk uit naar verdere samenwerking in 2020!

Steffan Reefman

NGK Spark Plug Europe

Uitgaande van onze filosofie, dat wij als Nunspeets museum bij voorkeur zaken doen met Nunspeetse bedrijven ter bevordering van de lokale economie, kwam Breinkracht Reclame (Nunspeet) in beeld. De samenwerking was vanaf het begin prettig, constructief en dynamisch. Om de kwaliteiten van Breinkracht Reclame in een paar worden te karakteriseren: creatief, inventief, meedenkend, snel en concurrerend. Een goede partner in zaken dus!

Erik Stotijn

Noord-Veluws Museum

Breinkracht reclame zorgt voor een fijne samenwerking, werkt nauwkeurig en vernieuwend. Breinkracht reclame denkt met je mee maar komt ook met eigen ideeen en initiatieven. Kan de wens van de klant perfect vertalen in beeld en materiaal.

Lucy Kruize

Het Proeflokaal Elburg

 Wil je meer weten over mij of mijn werkzaamheden, volg me dan op Instagram, Facebook of LinkedIn!

Ik deel regelmatig tips over hoe je o.a. meer uit je website of social media kunt halen. 

Lijkt het je leuk om samen te werken? 

Neem contact op voor meer informatie of een kennismakingsgesprek, uiteraard geheel vrijblijvend.

Ontwerp Studio voor onder andere branding, drukwerk, websites en social media hulp.

 

Contact opnemen

info@bkreclame.nl
06 52 25 96 36

Adres gegevens  

Breinkracht reclame
Oenenburgweg 160

80 72 GN Nunspeet
(bezoek op afspraak)

kvk 57238081

 

Kan ik je helpen?

Je mag me 24/7 appen op 06 52 25 96 36, ik zal zo snel mogelijk reageren. Bellen mag natuurlijk ook, maar liever niet midden in de nacht 😉 .

Hier vind je het contactformulier voor als je liever een mail stuurt. 

Ik hoop tot snel!