06 52 25 96 36 info@bkreclame.nl

Alles voor horeca

Op zoek naar nieuwe menukaarten, drukwerk of het uitbesteden van social media voor jouw horecabedrijf? Of ben je (startende) horecaondernemer en op zoek naar een (re)branding? Dan zit hier helemaal goed :). Je kunt bij Breinkracht reclame terecht voor het volledige plaatje, of voor belangrijke details. Ik help je 

Design is the silent ambassador of your brand.”

De mogelijkheden overzichtelijk 

Menukaarten

Menukaarten gaan elke dag door de handen van jouw gasten. Het is een heel belangrijk onderdeel van je merkidentiteit en kan bijdragen aan de beleving van je onderneming. Samen kijken we wat past bij jouw horecazaak. Er zijn zoveel leuke mogelijkheden! 

Branding

Om de juiste doelgroep, jouw doelgroep aan te spreken heb je meer nodig dan alleen een logo. Het is belangrijk dat je je echt kunt onderscheiden in je branche. 
Branding is nooit één ding, het is een combinatie van een verhaal, strategie, vorm, beeld, kleur en tekst. Ik help je jouw verhaal, kracht en authenticiteit te visualiseren in een brand. 

Ontwerp en drukwerk

De identiteit van je bedrijf doorvoeren in ontwerp en drukwerk. Denk aan cadeaukaarten, stickers,  onderzetters, pennen, vlaggen, banners, briefpapier, visitekaartjes, placemats, deurhangers, etc. Waar mogelijk werk ik met materiaal dat niet scheurt, bestand is tegen vocht en duurzaam is. Perfect voor de horeca dus! 

Social media

Door social media goed in te zetten, kun je je omzet verhogen. Meer dan 90% van alle smartphone gebruikers zoekt online naar een restaurant of café. Het is dé manier om je verhaal te vertellen, je te onderscheiden, een relatie op te bouwen en interesse te wekken bij potentiële klanten. Ik help je met online zichtbaarheid door strategie, content en en het posten op verschillende kanalen.

Website

Een website, heel belangrijk! Maar met alleen een vet design ben je er nog niet. Wist je dat je met buttons in een bepaalde vormgeving je conversie kunt verhogen? Dat de meeste websitebezoekers je website verlaten als de pagina niet binnen 2 seconden laadt en dat een SSL-certificaat de betrouwbaarheid, conversie én ranking in Google verhoogd? 

Video- en Fotografie

Goede foto’s of een video voor de juiste sfeerimpressie. Het helpt je jouw identiteit visueel over te brengen. Het harde werken, de sfeer, service, passie, allemaal vertaald in beeld. Mensen zin laten krijgen in het eten of drankje dat ze zien of ze een blik achter de schermen geven voor vertrouwen en binding. En dit alles is in te zetten op social media, je website en andere uitingen. 

Horeca pakketten

Naast losse vormgeving en drukwerk bied ik ook volledige pakketten aan, zodat je écht goed kan start kan en je business kan laten groeien!

‘Online Zichtbaar Pakket’ voor de horeca

+ Kennismakingsgesprek

+ Social media kickstart pakket  t.w.v.  € 445
(Unieke templates in jouw huisstijl, 6 voor je stories en 6 voor je posts, 1 correctieronde, aangeleverd in Canva, Powerpoint of Photoshop zodat je ze zelf kunt aanpassen)

+ Bedrijfsvideo
(2 uur filmen, montage, kleurcorrectie, 1 licentievrij nummer, 2 correctierondes)

+ Fotografie op locatie
(2 uur fotograferen, nabewerking, minimaal 50 foto’s voor vrij gebruik)

+ Bonus: E-book met social tips die je zelf kunt inzetten

Bedrijfsvideo uitbreiden? Per één uur extra filmen + €225,-. Incl. nabewerking.
Fotografie uitbreiden? Minimaal 80 foto’s + € 125,- Incl. nabewerking. 

Eenmalige investering

€ 1.475 exclusief BTW

Branding horeca pakket

+ Kennismakingsgesprek

+ Good to go branding pakket t.w.v. € 875
(Vragenlijst over je bedrijf, doelgroepbepaling, brand moodboard, concept ontwerp, logopakket, uitgebreide branding guide, ontwerp visitekaartje, ontwerp briefpapier)

+ Ontwerp dinerkaart, drankenkaart én lunchkaart
(6 tot 8 pagina’s, dit kunnen 3 losse kaarten zijn of 1 volledige.
Inclusief illustraties en eventueel Stock beelden)

+ Ontwerp cadeaukaarten

+ 1 correctieronde per ontwerp

+ Inclusief bestanden druk klaar maken en bestellen 

Exclusief drukwerk. Dit heeft te maken met dat het lastig is een schatting te maken.
Het ligt helemaal aan de hoeveelheid en het materiaal.

Eenmalige investering

€ 1.795,00 exclusief BTW

Combineer en pak € 275 korting!

Optioneel: Combineer je het ‘branding horeca pakket’ met het ‘online zichtbaar pakket’? Dan betaal je maar € 2.995 in plaats van € 3.270

Eenmalige investering van € 2.995

Klaar om te investeren
in jouw bedrijf? 

Neem contact op voor meer informatie of een kennismakingsgesprek, uiteraard geheel vrijblijvend.

Ontwerp Studio voor onder andere branding, drukwerk, websites en social media hulp.

 

Contact opnemen

info@bkreclame.nl
06 52 25 96 36

Adres gegevens  

Breinkracht reclame
Oenenburgweg 160

80 72 GN Nunspeet
(bezoek op afspraak)

kvk 57238081

 

Kan ik je helpen?

Je mag me 24/7 appen op 06 52 25 96 36, ik zal zo snel mogelijk reageren. Bellen mag natuurlijk ook, maar liever niet midden in de nacht 😉 .

Hier vind je het contactformulier voor als je liever een mail stuurt. 

Ik hoop tot snel!