06 52 25 96 36 info@bkreclame.nl

Mijn missie. 

 

Mijn missie is merken tot leven brengen en een gezicht geven door middel van een krachtige branding en jouw unieke verhaal. Ik wil jou als ondernemer helpen meer uit je onderneming te halen. Zorgen voor meer (online) zichtbaarheid zodat je meer klanten bereikt.

Hi!

 

Voor de mensen die mij niet kennen. Hier ben ik, Latoya!

Samen met Robin en (waanzinnig leuke) hond Bentley a.k.a. Boontje a.k.a. Bean woon ik in Harderwijk. Een sfeervol stadje midden op de Veluwe, tussen de bossen én aan het water.

Nadat ik mijn grafische opleiding heb afgerond en een tijdje heb gewerkt bij 2 reclamebureau’s, ben ik in 2013 gestart met Breinkracht Reclame. Ik ben nog steeds elke dag dankbaar voor mijn werk, het is zo leuk! Inspiratie haal ik uit alles om me heen zoals landschappen, het bos, winkels, programma’s, maar ook uit Instagram, Pinterest en magazines. 

 

Meer over waarom ik doe, wat ik doe. 

Het creatieve zat er als kind al in.  

Ik was altijd in de weer met potloden, kwasten en klei. Knutselen vond ik fantastisch en dat heb ik veel gedaan met mijn moeder. De creativiteit heb ik duidelijk van haar. Ik heb hele fijne herinneringen aan samen met mijn ouders wandelen in het bos, om vervolgens thuis te knutselen met alles wat we daar gevonden hadden.

Als 9-jarig meisje ben ik naar de vrije academie gegaan, daar leerde ik mijn creatieve aanleg verder te ontwikkelen. 

En tekenen vind ik nog steeds heel fijn voor de ontspanning, even weg van al die schermen en nergens aan denken.

 

Het echte werk.

Vrij snel besloot ik me in te schrijven bij de k.v.k. naast de baan die ik destijds had en dat ging echt zoveel beter dan ik had gehoopt! Na een half jaar kreeg ik de kans een volledig klantenbestand over te nemen en daar ben ik vol voor gegaan. Ik kon mijn baan opzeggen zodat ik fulltime aan de slag kon als vormgever, helemaal voor mezelf. Daar ben ik elke dag nog zó dankbaar voor!

Nadat ik mijn Grafische opleiding had afgerond ben ik bij een reclamebureau gaan werken. Maar ik kwam er al snel achter dat dit niet was wat ik mijn hele leven wilde doen. Ik haalde er niet genoeg energie uit en was op zoek naar meer uitdaging, vernieuwing en één van de belangrijkste redenen, meer vrijheid! Ik wilde zelf bepalen hoe, wanneer en met welke mensen en bedrijven ik zou werken.  

 

 

  Wat ik doe onder de naam Breinkracht Reclame

 Breinkracht reclame biedt totaal concepten voor merken en bedrijven. Een full-service ontwerpstudio dus. Mijn missie is merken tot leven brengen en een gezicht geven door middel van een krachtige branding en jouw unieke verhaal. Dit doe ik onder andere door middel van branding, concepten, social media, webdesign, online marketing, vormgeving en drukwerk.

Waar ik mijn inspiratie uit haal 
 

Ik ben altijd opzoek naar nieuwe inspiratiebronnen en ben erg nieuwsgierig aangelegd. Ik kijk veel om me heen, landschappen, het bos, winkels, programma’s, maar ook uit Instagram, Pinterest en magazines haal ik veel inspiratie. De meeste ideeën stromen mijn hoofd binnen als ik in bed lig (op zich geen perfect moment, maar goed). Ik vind het ontzettend leuk dat ik met zoveel verschillende bedrijven en merken mag samenwerken, ook daar krijg je een hoop inspiratie en energie van. 

Waar ik blij van wordt 
 

 Mijn hart maakt een sprongetje als ik een branding afrond, een ondernemer zie die super enthousiast met mijn tips aan de slag gaat, als ik een doos vers drukwerk open trek, of wanneer de website waar we samen zo lang aan gewerkt hebben online gaat. Daarnaast ben ik een groot voorstander van persoonlijke (en zakelijke) ontwikkeling. Ik vind het super leuk om meer te leren en daarom volg ik regelmatig een cursussen of training over online marketing of social media en lees ik boeken waarvan ik de kennis zowel persoonlijk als zakelijk kan toepassen. 

 Wil je meer weten over mij of mijn werkzaamheden, volg me dan op Instagram, Facebook of LinkedIn!

Ik deel regelmatig tips over hoe je o.a. meer uit je website of social media kunt halen. 

Lijkt het je leuk om samen te werken? 

Neem contact op voor meer informatie of een kennismakingsgesprek, uiteraard geheel vrijblijvend.

Ontwerp Studio voor onder andere branding, drukwerk, websites en social media hulp.

 

Contact opnemen

info@bkreclame.nl
06 52 25 96 36

Adres gegevens  

Breinkracht reclame
Oenenburgweg 160

80 72 GN Nunspeet
(bezoek op afspraak)

kvk 57238081

 

Kan ik je helpen?

Je mag me 24/7 appen op 06 52 25 96 36, ik zal zo snel mogelijk reageren. Bellen mag natuurlijk ook, maar liever niet midden in de nacht 😉 .

Hier vind je het contactformulier voor als je liever een mail stuurt. 

Ik hoop tot snel!